067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Svi proizvodi
 

Uslovi korišćenja

Naziv kompanije: MB com d.o.o
Adresa: Vijenac Kosovskih Junaka br.5, Podgorica
Broj telefona: +382 67 603 841
Website: www.mb-com.me

PIB:02948346
Sifra djelatnosti: 6209 - Ostale usluge informacione tehnologije

 

Prodajno osoblje MB Com d.o.o.vam garantuje vrhunsku uslugu pri kupovini, najpovoljnije cijene i maksimalnu sigurnost kupovine.

Korištenjem ovih stranica krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa opštim

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja prije upotrebe internet sajta MB com. Korišćenjem naše internet prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). MB Com  doo Podgorica zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmijeni Uslove unošenjem izmjena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vrijeme posetite ovu internet stranicu i provjerite da li su se Uslovi možda promijenili od vaše poslednje posjete.

Sadržaji,slike opisi objavljeni na internet sajtu MB com, vlasništvo su MB Com doo Podgorica i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

 

Pojašnjenje i korišćenje terminologije

Prodavac - firma MB Com d.o.o., Vijenac Kosovskih Junaka 5, 81000 Podgorica , Crna Gora.

Krajnji korisnik  - posjetilac internet prodavnice mb-com.me

Kupac posjetilac web stranica mb-com.me koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: kreditnom karticom, opštom uplatnicom (crvena za uplatu novca na račun MBcom-a), virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

 

Plaćanje

MB Com d.o.o. podržava sljedeće načine plaćanja:

 

-platnim karticama (u maloprodaji i online prodavnici)

-pouzećem (u maloprodaji, kao I prilikom preuzimanja pošiljke poslate na Vašu adresu)

- Gotovinsko plaćanje (samo u maloprodaji)

- Virmanski (preko računa), uplatom na naš žiro račun tek nakon prijema predračuna koje će Vam naše osoblje poslati.

Naručeni proizvodi plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: MasterCard®, Maestro®, Visa®. Prodavac se obavezuje da pošalje pošiljku kupcu onog trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde, prodavac se obavezuje poslati pošiljku u roku od 2. radna dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine veće od 99 eura, ispod tog iznosa dostava se naplaćuje po cjenovniku kurirske službe sa kojom MB com ima potpisan ugovor. Dostava je besplatna na teritoriji Podgorice.

 

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, zato molimo da nas kontaktirate za potvrdu ili da nam pišete online preko formulara prijavi grešku kako bismo odmah ispravili ukazanu nepravilnost na sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Lager možete provjeriti pozivom na broj 067 603 841 ili upitom na email info@mb-com.me kao i preko forme online chata koji je dostupan na sajtu MB com.

 

 

Dostava

MB Com d.o.o. dostavu roba vrši putem dostavne službe sa kojom ima potpisan ugovor o dostavljanju robe. Robu isporučujemo isti dan ukoliko je roba poručena za dostavu na teritoriji Podgorice ili naredni radni dan nakon što dobijemo potvrdu o plaćanju (kartično plaćanje, virman) za teritorjiu Podgorice. Ukoliko ste odabrali da robu platite prilikom preuzmanja (pouzećem), u najvećem broju slučajeva roba se šalje isti dan, pod uslovom da je naručena do 13h. Ukoliko se roba naruči poslije 13h, onda se isporuka vrši sljedeći radni dan.

 

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Registrovanim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko niste registrovani korisnik ili kupac, a želite primati obavijesti od mb-com.me, to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici u footer-u (podnožju) naslovne strane.

 

 

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici mb-com.me možete dostaviti putem e-maila: info@mb-com.me, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbu odgovorimo u što kraćem roku.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 7 dana.

 

 

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

Za trgovce koji koriste Monri WSPayFORM način komunikacije

Unos i prijenos ličnih podataka

Unos i prijenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava Monri WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema Monri WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Za trgovce koji koriste Monri WSPayAuto način komunikacije

Unos i prijenos ličnih podataka

Unos i prijenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom (navesti stepen enkripcije i vrstu SSL-a) koju osigurava SSL sertifikat izdat od (upisati izdavača sertifikata).

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema Monri WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Cijene

 

Cijene su izražene u Eurima i sadrže PDV.

Cijena robe utvrđena je za svaki uređaj pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki uređaj podložan je kontroli u više razina, bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se MB COM d.o.o. unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni uređaj te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

 

Reklamacija ili povrat robe

Prodavac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda koji se nalazi na sajtu mb-com.me. Slika koja opisuje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac savjetuje da pozove na broj telefona 067 603 841 ili pošalje upit na email info@mb-com.me kako bi dobio potvrdan odgovor .

 

 

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom uključujući i garantne listove proizvođača za čiji servis je nadležan ovlašćeni servis ( MB Com je distribucija).

 

 

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@mb-com.me ili pozovete na broj telefona servisa 067 85 77 11

 

 

Kompanija MB Com doo ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ako je neki proizvod koji ste kupili fabrički neisparavk ili sadrži fabričku grešku ili neki defekt , ne funkcioniše pravilno iz bilo kog razloga, molimo Vas da kontaktirate naš korisnički servis – 067 85 77 11 kako biste dogovorili dalje korake.

 

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. MB Com d.o.o nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, MB Com d.o.o nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

 

Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru MB com d.o.o ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

 

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. MB com doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

 
067 603 841Ponedeljak - Subota od 9 - 17h
Pozovite +38267603841